BMW M2 CS: rijplezier met rauw randje

March 31, 2022 by No Comments

De M2 CS was het afscheidscadeau van BMW voor de eerste generatie M2. Er komt weer een opvolger, maar of deze ook zo lekker gaat zijn als deze? Gefocust op puur rijplezier met een rauw randje. Dit is de BMW M2 CS!

Binnen het BMW-gamma was de compacte M2 de absolute funauto. WAS omdat je hem nu ‘even’ niet meer tegenkomt op de website van het merk uit Beieren. We zitten namelijk precies in de overgangsperiode van de ‘oude’ 2 serie coupé naar de nu al voorgestelde nieuwe 2 serie coupé.

Waar het bij de huidige generatie M3 en M4 vooral gaat over ‘die grille’ draait het bij verhalen en testen van de M2 vooral om de lol die dit model je oplevert. De M2 CS is de laatste en hardcore versie van de huidige/vorige generatie. Waar een standaard M2 370 pk en 465 Nm aan koppel heeft, beschikt de CS over maar liefst 450 pk en 550 Nm.

Daar blijft het niet bij: de M2 CS is standaard voorzien van het adaptieve M onderstel, het M Driver’s Package en nog een arsenaal aan extra’s. Kort gezegd: de M2 CS is een pretpakket van jewelste. Compact maar met toch voldoende ruimte op de achterbank zodat je hem echt in te zetten!

https://thecollectables.nl/bmw-m2-cs-2020-hockenheim-silber-metallic-eerste-eigenaar-bmw-garantie-2010-25400km?utm_source=youtube-autoblog&utm_medium=social&utm_campaign=none

#BMW #M2

Vergeet niet te abonneren!https://www.youtube.com/user/autoblogger?sub_confirmation=1

Volg ons op sociale media:
https://www.instagram.com/autoblognl/
https://www.facebook.com/autoblog.nl/

En welkom op het Autoblog YouTube kanaal!

We brengen je rijtesten met de tofste auto’s, geven aankoopadviezen voor je volgende occasion, tonen ins- en outs op autogebied en we rijden ook graag in jouw auto in onze mijn-auto rubriek. Op Autoblog.nl kun je tevens terecht voor het laatste autonieuws. Abonneer op ons kanaal en mis geen enkele video!

https://www.autoblog.nl
Tips, aanvullingen, een samenwerking of suggesties? mail ons op tips@autoblog.nl

Bekijk ook onze playlists:
Meest populair: http://bit.ly/1csqLmg
Audi: http://bit.ly/1bVZw6G
BMW M-power: http://bit.ly/1cUsK5I
Mercedes: http://bit.ly/1bW17tb
Porsche: http://bit.ly/16Mj7SM

Source

Leave a Comment

Your email address will not be published.